2012-08-28 08:57:48• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - összefuthat egy rég látott rokonával

Napi horoszkóp augusztus 28-ára a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ön mostanában meglehetősen számító lett: kiszámított ütemterv szerint szeretne élni. Ne keseredjen el mégsem, ha nem minden a tervek szerint alakul. Talán épp így jár jobban. Tartsa meg nyíltságát és kezdeményezőkészségét!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Nagy tervekkel vág neki valaminek, de lehet, hogy visszafordulásra készteti a sorsa, csillagai. Nem baj, ez még nem kell, hogy teljesen eltérítse a céljától. Csupán más utakat kell keresnie. Találhat jobbat is a mostaninál.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A szabadidejét most szívesebben tölti távol az emberektől. A túl sok zaj, a társaság már-már megártott önnek. Különösen így van ez akkor, ha úgy érzi, folyamatosan ugyanazokat a hibákat vét. Álljon meg, gondolkozzon!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Jó ötlet, ha hirtelen spórolásba kezd. Kissé túlértékelte a lehetőségeit, és az utóbbi időben mértéktelen költekezésbe kezdett. Nem baj, a nyár erről szól. Most, az ősz közeledtén a lelke is hűvösebb, mértéktartóbb.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ha éjszaka legény volt a talpán, most sem maradhat alul. Ellenkező esetben talán rá kellene jönnie, hogy a hétköznap nem mulatságra való. Ha egész nap kóvályog is és fáj a feje, akkor se legyen mértéktelen a koffeinfogyasztásban!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ön az a családban, akire mindig számíthatnak a szerettei. Kitartó, és állhatatos, habár nem jellemzőek önre a mértéktelen érzelmi kitörések. Most eljöhet a pillanat, hogy ezt végre értékelik is. Ma learathatja a babérokat hűségéért.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A munkahelyén most igazán sok teendő várja. Nem baj, amit most túlmunkában belead, azt valamilyen formában hamarosan visszakaphatja. Előléptetés, vagy plusz szabadnap, esetleg pénz formájában – a hála nem marad el.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A szokásosnál ingerlékenyebb lehet a mai napon. A kései hőség, vagy a hó végi hajrá megy rá az idegeire. Szerencséjére a munkatársai ezt extra türelemmel fogadják. Legyen hálás nekik, a nap végén hívja meg őket egy italra.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Igazságérzete nagy, s nem csak azt viseli nehezen, ha önt éri igazságtalanság, de azt sem tudja elfogadni, ha valaki a környezetében viselkedik gyalázatosan. Ahhoz is van érzéke, hogy tapintatosan vezesse a tévelygőt jó útra.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Szerelmi élete változásban van. Ne ijedjen meg, inkább jó értelemben. Végre sikerült megszabadulnia egy régi fájó sebtől, egy reménytelen kapcsolattól. Ez előfeltétele annak, hogy az újat meglássa. És megszeresse.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Nem bírja elviselni, ha azok, akik szeretik önt, folyamatosan megjegyzéseket fűznek életviteléhez. Persze többnyire kritikusan. Ha morogva reagál is, akkor is érdemes némely szempontjukat magáévá tennie. A bölcs ember így tesz.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ma összefuthat egy rég nem látott rokonával, vagy ismerősével. A találkozás nem múlik el nyomtalanul, a későbbiekben akár még sorsszerűnek is értékelheti. Új tapasztalattal, vagy akár új lehetőségekkel is szolgál.

Napi horoszkóp
(astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: